Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Geschiedenis:

Het idee ter oprichting van een firma in Antwerpen, gespecialiseerd in “kleine” karweien/herstellingen, is ontstaan anno 2001.

Ondergetekende woonde toen nog in Schoten, was werkzaam bij chemiereus Bayer (gevestigd op de Scheldelaan in Antwerpen), en kluste toen al bij als loodgieter bij een horecabedrijf te Brasschaat & Ekeren.

Wanneer Bayer op een bepaald moment in de problemen kwam, en een deel van z’n kernactiviteiten afstootte naar een spiksplinternieuw bedrijf ( “Lanxess N.V.”) , besloten we een vangnet op de arbeidsmarkt te creëren, door als zelfstandig loodgieter in bijberoep te gaan werken.

De beslissing om de kernactiviteiten hiervan toe te spitsen als loodgieter voor eerder “kleine” herstellingen, kwam er na het lezen van een krantenbericht dat er hieraan in Antwerpen een grote nood was/is!

Omdat wij ondertussen verhuisd waren naar Borgerhout, was dit als uitvalsbasis de logische keuze.

Toen, kort na oprichting, echter duidelijk bleek dat er niet enkel in Antwerpen, maar zeker ook in z’n omliggende gemeenten (zoals Merksem, Deurne, Berchem, Schoten, Wijnegem, enz.), dringend nood was aan loodgieter(s) die snelle interventies konden garanderen, werd besloten om het werkgebied uit te breiden.

Het was nu nog enkel de zaak om zichtbaar te worden voor de klant, waardoor het idee voor de website ontstond: een loodgieter vinden via de eerder traditionele weg (zoals bv. de gouden gids) was/is op zich geen probleem, een loodgieter vinden die bij u aan huis komt voor “slechts” een lekkende kraan bleek…………zoeken naar een naald in een hooiberg.

Wij hopen u hiervoor nu, en in de toekomst, zowel in Antwerpen als in z’n naburige gemeenten, snel ter dienste te kunnen zijn bij sanitaire problemen/vragen.

Wij staan steeds tot uw dienst,

Frank De Vylder

Kroonstraat 65

2140 Borgerhout/Antwerpen

tel: 0474/31.42.93

e-mail: [email protected]

[email protected]